10-02-06

Een beetje laat maar...

Een heel gelukkig Nieuwjaar 2006 gewenst aan iedereen!

 

Veel speciaal nieuws is er niet. Het drukke leven gaat gewoon verder. De ene dag al wat beter dan de andere. Zo ben ik vandaag ziek thuis geweest. Het begon al gisterenavond met diarree en braakneigingen vannacht. Blijkbaar heb ik buikgriep. Het wil wel lukken dat een goede vriendin van me, me smste dat ze de griep heeft. De huisarts kon er ook van meespreken dat er velen zijn. Hij beweerdt dat het morgen al veel beter zal zijn en ik denk dat hij gelijk zal hebben, ik voel me nu al beter dan vanmorgen. Maar voor alle zekerheid ga ik toch niet gaan dansen vanavond, want daarvoor voel ik me net iets te flauw nog.

 

Ons dochtertje is al een melktandje kwijt. Het zal niet lang meer duren voor ze nieuwe volwassen tanden krijgt. Maandagmorgen en dinsdagmorgen moet ze toetertesten afleggen op school. Ik denk dat mama meer met de zenuwen zal zitten dan zijzelf. Aan de hand van die testen zien ze aan je kindje of hij of zij rijp genoeg is om in september naar het eerste leerjaar te gaan.

 

Ons zoontje stelt het goed. Soms een kleine kapoen, die regelmatig eens op zijn plaats moet gezet worden, maar hij blijft een lieverd. Die heeft ook iets om naar uit te kijken: woensdag a.s. mag hij naar het verjaardagsfeestje van zijn beste vriendje uit zijn klas.

 

Dit weekend zal een rustig (huishoudelijk werk) weekendje worden. In tegenstelling tot het volgend weekend. Vooral de zondag dan moeten we al om 12u naar een feestje van mijn ouders die op 20 februari 30 jaar gehuwd zijn, met aansluitend een jaargetijde namis voor mijn oma die op 13 februari net een jaar geleden overleden is. Het zal een vermoeiend dagje worden voor de kindjes. 

 

Dat weekend zal zeker voorbij flitsen, nog sneller dan dit weekend. Beter zo, dan ons moeten vervelen, vind ik.

 

Aan iedereen wens ik een zalig valentijnsdag, dinsdag a.s. Voor mezelf zal het een dag als een ander zijn, eerst gaan werken en 's avonds de uurtjes voor het slapen alleen in huis spenderen, want mijn echtgenoot zal nog volop aan het werk zijn. Wij zullen er hoe dan ook het beste van maken.

 

Veel liefs,

vlindertje

19:42 Gepost door Vlindertje | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |