05-04-05

Mooi zonnig weekendje geweest

Wat een prachtig zonnig lenteweertje geweest, zaterdag en zondag. Ik heb van de gelegenheid gebruik gemaakt om eens mijn ruiten van buiten te kuisen, rondom onze woning. Zaterdagavond hebben we bezoek gekregen van een nieuw paar mensen, dat we al eerder eens ontmoet hadden. Zoals gewoonlijk was ik in het begin weer heel verlegen, maar ik was niet alleen want Sandra was ook enorm verlegen. We hebben nog eens genoten van Kriek Lindemans te drinken en hoe later op de avond hoe gezelliger dat het werd. Sandra’s vriend zweeg zelfs niet meer op het einde. Rond half drie zijn ze terug naar huis gegaan. Komt er nog een volgende ontmoeting? Niets is zeker. We zien wel, wie weet hé.

 

Zondagmiddag zijn we naar Knokke geweest. We hebben op een terrasje iets gegeten, maar deze keer was het echt niet lekker, net zoals in Plopsaland geweest, de week voordien. In het zonnetje was het zaaaaaaaaa…lig J. Nadien hebben we de kinderen een half uurtje laten spelen op het strandspeelplein, dan even met hen tot aan het zeewater gewandeld maar ze wilden er niet in, dus hebben we ook niet verder aangedrongen. Dan nog een flinke wandeling gemaakt, ijsje gegeten en richting mijn ouders voor een gewoon bezoekje.

 

Gisteren was het de eerste namiddag sportkamp voor onze Sien. Ze heeft zich daar 3 uur enorm geamuseerd met gymen, knutselen en dansen. Ik wist niet dat die omgeving rond de sporthal in onze buurt zo een natuurschoon uitzicht had. Dankzij de mama van Sari (Sien’s klasgenootvriendinnetje), die met Brecht en mij langs daar gewandeld heeft, ben ik dat te weten gekomen. Brecht, Ingrid en ik hebben genoten van de eendjes met hun jongen. Daar gaan we zeker nog eens terug met gans ons gezinnetje, dat is zeker dat J!

 

Tot binnenkort,

 

xxxheel veel liefsxx

08:54 Gepost door Vlindertje | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

Leuk Vindt het leuk dat je gezinnetje genoten heeft van het weekend. Was idd prachtig weer om naar de zee te gaan. Groetjes

Gepost door: Els | 06-04-05

zeer mooi ik wil je zeggen dat ik het warm en mooi vind hier op je blog groetjes

Gepost door: nadin | 08-04-05

al doende leert men ik ben jammer genoeg niet zo slim geweest... tijdens de zonnige dagen ging g*ke de ramen kuisen binnen en nu het begint te regenen, krijgt ze niet eens de tijd om ze buiten te kuisen en geloof me daar waren ze veel vuiler!!!

Gepost door: g*lover | 08-04-05

De commentaren zijn gesloten.